Renkaanvaihto

Renkaanvaihto suoritetaan nopeasti käyttäen nykyaikaisia välineitä ja vanteet kiristetään momenttiavaimella oikeaan tiukkuuteen. Näin vältämme vanteiden ja pulttien vaurioitumisen. Liikkeemme ohjeistavat teitä tarvittaessa myös mahdollisesta jälkikiristyksen tarpeesta.

Tarkastus

Renkaat ja vanteet ovat tärkeä osa turvallisuutta. Tarkastamme jokaisen vaihdon yhteydessä, että kulutuspintaa on riittävästi ja että renkaat ovat turvalliset käyttää. Mikäli tarvetta renkaiden tai vanteiden uusinnalle on, me kerromme siitä sinulle.

Tasapainotus

Renkaiden tasapainotus suositellaan tehtäväksi aina ennen renkaiden käyttöönottoa. Meillä se tehdään lähes poikkeuksetta säilytyksen ja vannetyön jälkeen. Tasapainotuksella parannetaan merkittävästi ajomukavuutta ja se vähentää renkaiden kulumista.

Välivaihto

Renkaita suositellaan vaihdettavan akselilta toiselle kesken ajokauden. Tämä tarkoittaa, että autossa edessä olevat renkaat vaihdetaan taakse ja takaa vaihdetaan eteen. Samalla renkaat tarkistetaan rengaspaineiden ja kunnon puolesta. Näin renkaat kuluvat tasaisemmin ja kestävät pidempään.

Renkaiden vaihtoKoko sarja (4kpl)
Henkilöauto 29,90€
Maasto- ja pakettiauto
34,90€

Kysy hinta paripyörällisille pakettiautoille.

Rengashotellin kausisäilytys 79,90€. Renkaiden vaihtajille -50% (39,95€)! Tarjous on voimassa 30.11.2018 asti.

VARAA AIKA