AAutopesu Turku

Autopesu Turku - Black Mamba

Huolellisesti suoritettu käsinpesu on pesutuloksen ja maalipinnan virheettömän säilymisen tae.

Pesu aloitetaan auton likaisuusasteen tarkastuksella, vanteisiin/kapseleihin levitetään erityinen jarrupölyn pesuaine. Poikkeuksetta maalipintaan ruiskutetaan cleaner 3 liuotin ja ac 16 pesuaine, joilla jo esipesussa irtoaa tehokkaasti suola, piki ja muu epäpuhtaus.

Auto huuhdellaan tarkasti painepesulla pyöräkoteloita myöden, myös ovipielet ja lattiamatot pestään sovittaessa. Maalipinta tarkastetaan ja mikäli se ei vaadi lisää erityistoimenpiteitä, levitetään pesushampoo ja auto pestään huolellisesti sienellä. Lopuksi auto huuhdellaan ja kuivataan lastaa sekä säämiskää käyttäen

Moottoripesu

Moottoripesulla estetään tehokkaasti lian aiheuttamia sähkö- yms. häiriöitä moottorissa .Myös katsastusviranomaiset vaativat puhtautta moottoritilaan.

Moottoritilaan levitetään rasvaa ja tyypillisiä konehuone-epäpuhtauksia liuottavat pesuaineet, puhdistustehoa lisätään tarvittaessa harjaamalla. Pesuaineen annetaan hetken vaikuttaa ja sitten moottoritila pestään varovasti painepesuria käyttäen.

Lopputarkastuksen jälkeen suoritetaan kuivaus paineilmalla.

Moottorinpesu tapahtuu aina omalla vastuullasi. Emme korvaa mahdollisesti kosteudesta vioittuneita sähkölaitteita tai muita moottorin osia.

Auton sisäpesu

Auton sisäpesu aloitetaan irtoroskien ja lattiamattojen poistolla.

Vaikeitten paikkojen esipuhdistus tapahtuu painepistoolilla, sekä erityisesti tähän työhön soveltuvalla pesuaine/paineilmalevittimellä. Imurointi suoritetaan ammattikäyttöön suunnitelluilla tehoimureilla, joilla myös eläinkarvat yms. irtoavat tehokkaasti. Sisäpuhdisteena käytämme desinfioivaa, miellyttävätuoksuista pesuainetta, joka jättää autoon raikkaan tuoksun. Lasit pesemme niin sisä-kuin ulkopuoleltakin, sekä pyyhimme ovipielet. Tarvittaessa laitamme muoviosiin hoitoaineen joka palauttaa ne alkuperäisen näköisiksi, ja estää pölyn tarttumista.

Ongelmallisissa tapauksissa suoritamme istuimien/verhoilujenpesut painehuuhtelukoneella,

sekä hajuongelmissa (tupakka, eläimet) käytämme tehokasta ionisaattoria.

Teippien irroitukset

Suoritamme teippien irroitukset siihen tarkoitetuilla työkaluilla ja liimanpuhdistusaineilla. Mahdolliset teippauksien jättämät värierot poistamme tarvittaessa myllytyskäsittelyllä.